סוג עוגה קטנה

סוג עוגה קטנה
הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: מין עוגה קטנה.
זוהי הגדרה בת 13 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.


פותר תשחצים ותשבצים עכשיו לאנדרואיד! כל ההגדרות וכל המושגים במקום אחד.

פותר התשחץ

אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!

ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!

אפשרויות: פטיפור .

קצת על פטיפור:
פטיפור (ברבים: פטיפורים) או, בעברית תקנית, פת פאר (מצרפתית: petit four – "תנור קטן") היא עוגה קטנה המוגשת כקינוח בסיום הארוחה. פטיפורים הודיים נקראים "לאדו".

מגוון פטיפורים

מבחר פטיפורים

מַנְזֶ'טים מנייר

הפטיפורים הם עוגות קטנות שצורתן לרוב רבועה, אורכן ורוחבן כ-3 – 4 ס"מ, וגובהן כ-3 – 5 ס"מ, אף כי יש גם צורות אחרות – כגון צורת פירמידה או קונוס. הפטיפורים מורכבים מעוגת ספוג וסוגי קרם שונים (לרוב קרם שוקולד או בצק סוכר). נהוג לעטר את הפטיפורים בפרחי סוכר או במרציפן, או בעיטורי שוקולד אחרים.
הפטיפורים מתחלקים לשתי קטגוריות:

Petits fours secs – פטיפורים יבשים, שאינם כוללים ציפויי קרם – לרוב מדובר בפטיפורים העשויים קצף ביצים או פירות יבשים (שקדים או אגוזים).
Petits fours glacé – פטיפורים המצופים קרם.

הפטיפורים נעשו בעבר בעת קירור תנורי האפייה, לאחר שנאפו העוגות והמאפים האחרים (פשטידות). בשל גודלן הקטן של הפטיפורים ניתן היה לנצל את החום שהצטבר בתנור בעת קירורו, ולאפות עוגות קטנות אלה.
פטיפורים מוגשים לעתים ללא צלחת וסכו"ם, אלא במַנְזֶ'טים מנייר המיועדים למנוע התלכלכות מהקרם והפירורים.

נלקח מויקיפדיה