מאפה מהמטבח התימני

מאפה מהמטבח התימני
הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: מאפה מהמטבח התימני.
זוהי הגדרה בת 18 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.


פותר תשחצים ותשבצים עכשיו לאנדרואיד! כל ההגדרות וכל המושגים במקום אחד.

פותר התשחץ

אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!

ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!

אפשרויות: לחוח, .

קצת מידע רנדומלי על הביטוי "לחוח":
לחוח הוא סוג של פיתה תימנית. ללחוח מרקם ספוגי והוא נאכל בדרך כלל עם מרק או חילבה. הלחוח המקורי יוצר בתימן מדורה עם מעט חילבה טחון.
מרכיבי הלחוח כיום הינם קמח, סולת, שמרים, ומעט מלח וסוכר אשר מעורבבים יחד ליצירת בלילה רכה ואחידה.
הכנת הלחוח כיום מתבצעת על ידי יציקת מנה מדודה של בלילה על מחבת המחוממת על אש גבוהה. בחימום המהיר של הבלילה נוצרות בועות המקנות ללחוח את המרקם הספוגי. בעבר התבצע חימום הלחוח על משטח מיושר (ממתכת או אבן) אשר חומם מעל למדורה. הלחוח דומה במידה ניכרת לאינג'רה האתיופית.

נלקח מויקיפדיה