דגן טחון להכנת דייסה

דגן טחון להכנת דייסה
הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: דגן טחון להכנת דייסה.
זוהי הגדרה בת 20 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.


פותר תשחצים ותשבצים עכשיו לאנדרואיד! כל ההגדרות וכל המושגים במקום אחד.

פותר התשחץ

אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!

ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!

אפשרויות: סולת .

קצת מידע רנדומלי על הביטוי "סולת ":
סולת היא דגן טחון בטחינה גסה, בדרך כלל חיטה.
סולת היא גוש קמח עבה בקוטר רבע עד שלושת רבעי המילימטר ה"נופל" בשלבים הראשונים של הטחינה ממרכז גרעין החיטה. כמות הסולת המתקבלת היא בדרך כלל כ־3 עד 5 אחוזים מנפח הגרעין, ובאה על חשבון הקמח הבהיר. אם אין צורך ביצור סולת, החומר ימשיך את תהליך הטחינה, ויטחן עד להפיכתו לקמח.

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם)

אנרגיה
360 קלוריות

פחמימות
73 גרם

סיבים תזונתיים
4 גרם

חלבון
12.7 גרם

שומן
1.1 גרם

שומן רווי
0.2 גרם

מים
13 גרם

ויטמין B1 (תיאמין)
0.28 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין)
3.31 מ"ג

ברזל
1.2 מ"ג

זרחן
136 מ"ג

אשלגן
136 מ"ג

נלקח מויקיפדיה