הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: צמח מים, תשבץ, צמח מים תשחץ.
זוהי הגדרה בת 27 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.
אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!
ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!
אפשרויות: אצה מדד קנה, גומא גלית גרגר ימון ימית נופר קרנן שנית, אירוס אלטין בקופה לוטוס, נאדיד נורית, נימפאה , כדרורית, , נופר צהוב שושנת מים .
מידע נוסף על הביטוי תשבץ:
תשבץ הוא חידת מילים או מספרים המשתלבים בהצלבה, במאוזן ובמאונך, בתוך תבנית משורטטת של משבצות ריקות, לפי רמזים הניתנים לצד התבנית או בתוכה.
בין המילים מפרידים באמצעות משבצות המכילות צבע או צורות שונות.
יש גם תשבצים בהם המילים מופרדות באמצעות קווים מעובים.
במסורת הבריטית מציבים את המשבצות המפרידות בתבנית סימטרית, אך במסורות אחרות (האמריקנית, היפנית) נהוגות שיטות אחרות.
פתרון תשבצים הוא אתגר ליכולות חשיבה שונות, לאוצר הידע הכללי והלשוני של הפותר, ויש הרואים בו רפואה מונעת לדמנציה ולמחלת אלצהיימר.
צפה בהגדרות נוספות הקשורות לביטוי צמח מים, תשבץ, צמח מים תשחץ:
•תשבצים
מידע רנדומלי על הביטוי "נימפאה ":
קטגוריה זו כוללת את הקצרמרים בנושא בוטניקה.
הדפים בקטגוריה זו מכילים את התבנית {{קצרמר}} עם הפרמטר "בוטניקה":
↑ • A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z • 0-9
דף קטגוריה זה כולל את 200 הדפים הבאים, מתוך 476 בקטגוריה כולה. (לתצוגת עץ)
מידע רנדומלי על הביטוי "כדרורית":
פרס ישראל לשנת 1954
מיכאל זֹהרי (1898 – 15 באפריל 1983, ג' באייר תשמ"ג), בוטנאי ישראלי, חתן פרס ישראל. ידוע בזכות מחקרים יסודיים שערך על צמחיית ארץ ישראל והמזרח התיכון, וכן בשל כתיבת ספרות מקצועית המיועדת גם לקהל הרחב המתעניין בתחום. זהרי הוא ממחבריו של המגדיר לצמחי ארץ ישראל, יחד עם אלכסנדר איג ונעמי פיינברון.
מיכאל זהרי נולד בבוברקה, על יד לבוב, שבגליציה (אז באימפריה האוסטרו-הונגרית) בשנת 1898, ועלה לארץ ישראל בשנת 1920. למד בסמינר העברי למורים בירושלים בשנים 1922–1925. בשנת 1926 נולד בנו דניאל, בהמשך גם תלמידו. לאחר לימודיו, עבד ביחידה לבוטניקה במכון לחקלאות ולמדעי הטבע, שלימים עברה לחסות האוניברסיטה העברית בירושלים. קיבל תואר דוקטור (PhD) בשנת 1936, ובשנת 1945 התמנה למרצה באוניברסיטה. הוא סייר רבות בישראל ובמזרח התיכון, כולל בארצות ערב לפני קום המדינה ואף ביבשות אחרות. מתלמידיו הבולטים: דניאל זהרי, אבינועם דנין ואבישי שמידע.
בין 13 ל-18 בדצמבר 1942 השתתף בסיור בערבה שאורגן על ידי יוסף ויץ (בהשתתפות 12 אנשים, לרבות מהנדס המים שמחה בלאס, יו"ר הקרן הקיימת אברהם גרנות והמודד וידען הארץ זלמן ליף).