מטבע אירופי בעבר

מטבע אירופי בעבר
הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: מטבע אירופי בעבר.
זוהי הגדרה בת 16 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.


פותר תשחצים ותשבצים עכשיו לאנדרואיד! כל ההגדרות וכל המושגים במקום אחד.

פותר התשחץ

אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!

ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!

אפשרויות: מרק, טולר לירה מארק פונט פזטה פרנק, קרון, גילדן דרכמה, אשקודו קורונה, אסקודו פורטוגלי, מרק פיני פונט אירי, פרנק צרפתי קורונה סלובקית קרון אסטוני שילינג אוסטרי .

קצת מידע רנדומלי על הביטוי "מרק":
מרק הוא תבשיל נוזלי המקבל את טעמו ממרכיבים שונים שהתבשלו בנוזל. המרק, בדרך כלל, נלגם חם, אך ישנם מרקים הנלגמים קרים, ביניהם גם מרקים מתוקים המוגשים לקינוח. טעמו של המרק נוצר על ידי מיצוי טעמם של המרכיבים המתבשלים בו, תוך כדי הבישול, ובעזרת המרק ניתן למצות את טעמם של מאכלים שבצורה אחרת קשה לאכול אותם, כגון חלקי בשר קשה, גרעינים, דגנים ושורשים. את המרקים מכינים ממגוון רחב מאוד של מרכיבים.
המרק נאכל כבר בימי קדם, עוד לפני שהומצא הסיר. אז בושל המרק בתוך בורות שלתוכם הוכנסו אבנים לוהטות או הוכן בתוך קיבותיהם של בעלי חיים. תקופות רבות נחשב המרק ל"אוכל של עניים", כיוון שאף אם המרק היה דל במרכיבים תזונתיים, הנוזלים שבו מילאו את הקיבה. כמו כן, המרק זול במיוחד מפני שרובו הוא מים וניתן להכין אותו משאריות של מאכלים אחרים.
כיום ניתן לפשט את הכנת המרק באמצעות אבקות המרק המאפשרות הכנה מהירה או תיבול מן המוכן.
ניתן להוסיף למרק תוספות שונות כדוגמת קרוטונים, אטריות (לוקשים), חלה, שקדי מרק, קרעפלך, קניידלאך ועוד.

נלקח מויקיפדיה