מאכל בשרי יווני

מאכל בשרי יווני
הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: מאכל בשרי יווני.
זוהי הגדרה בת 15 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.


פותר תשחצים ותשבצים עכשיו לאנדרואיד! כל ההגדרות וכל המושגים במקום אחד.

פותר התשחץ

אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!

ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!

אפשרויות: סופלקי .

מידע רנדומלי על הביטוי "סופלקי ":

קבב (בפרסית ובערבית: كباب – כבאב, בטורקית: Kebap) משמעו בשר צלוי בטורקית. ברחבי העולם, ובעיקר בטורקיה, רווחות גרסאות רבות של קבב, ומשמעות המונח משתנה במדינות השונות.

בתלמוד בבלי (זבחים מו:) מופיעה המילה הארמית כַּבַּבָא במובן של בשר הצלוי על גחלים.

הקבב הנפוץ במטבח המזרח תיכוני, הוא קציצה מוארכת, עסיסית ומתובלת מבשר בקר או בשר כבש טחון, המשופדת לאורכו של שיפוד ונצלית בגריל.

בישראל, על פי רוב מתייחס המושג לקציצת בשר טחון הנצלית על מנגל, עם או בלי שיפוד. במקרים רבים הקבב מוגש בפיתה או בלאפה עם חומוס, טחינה וסלטים שונים.

באירופה, קבב עשוי בדרך כלל מבשר כבש ובשר בקר, למרות שניתן להכינו גם מבשר עוף ודגים בסגנונות מסוימים, בשר חזיר נפוץ גם כן בקרב מוכרי קבב לא-מוסלמים.

באירופה, המושג "קבב" מתייחס לכמה סוגי מאכלים:

קבבים מוגשים לרוב בפיתה עם סלט. מסעדות קבב נפוצות בכמה אזורים של אירופה. דונה קבב (שווארמה) דווח בתור המאכל הזמין הנמכר ביותר בגרמניה. יש המוסיפים בשר בקר לפיצה ומכנים את המאכל "פיצה-קבב".

ברומניה הקבב המסורתי הוא "מיטיטיי", שבישראל נהוג לקרוא לו "קבב רומני".

סופלקי בויקיפדיה